Verkoop van uw woning

Uw woning verkopen met REMAX VBO Makelaars

Het verkopen van uw woning doet u niet elke dag en er komt veel bij kijken. Een woning verkopen is een specialisme, omdat er veel regels bij komen kijken zo is het voor een appartement weer heel anders dan voor een huis. Daarnaast wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke verkoopprijs en tegen de beste voorwaarden. Een RE/MAX verkoopmakelaar neemt alle zorgen uit handen en staat garant voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning. De meerwaarde die wij als RE/MAX verkoopmakelaar bieden, vertaalt zich in de onderstaande pluspunten: 

Waarom een REMAX Makelaar:

  • Wij zijn een betrokken kantoor met veel zelfstandige makelaar en zijn hierdoor qua aankoop en verkoop transacties een van de grootste kantoren uit de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen /Ypenburg). Onze makelaars zijn van alles op de hoogte, begeleiden de bezichtigingen en onderhouden regelmatig contact met u over de voortgang.
  • Er wordt gezamenlijk met u een realistische vraagprijs vastgesteld; het is namelijk bewezen dat een realistische vraagprijs uiteindelijk leidt tot een hogere verkoopopbrengst en een sneller verkoopproces.
  • Wij bepalen in overleg met u de verkoopstrategie; wel of niet adverteren, een open huis organiseren, een buurtmailing verspreiden, adverteren op sociale media‚Ķ het kan allemaal.
  • Wij beschikken over de kennis van alle juridische, milieutechnische en bouwkundige zaken welke bij de verkoop van uw woning van belang zijn.